Modtag et uforpligtende tilbud på din bolighandel

Hos ValbyAdvokaterne ApS tilbyder vi juridisk rådgivning til fast pris. 

Når du vælger os kan du altid forvente erfaring, personlig hjælp af en ansvarsforsikret erfaren boligadvokat, som rådgiver dig med din bolighandel.

Vi svarer indenfor 1 time alle hverdage.

Jakob Kragh Karlsen - Rådgivning bolig salg og køb - Boligadvokat danmark - ValbyAdvokaterne

Det siger kunderne.

Marcus Sandin
Marcus Sandin
2024-01-16
Super oplevelse med Jakob. Her er du i trygge hænder :)
Alberte Silberbrandt
Alberte Silberbrandt
2024-01-16
Jakob er dygtig, professionel og talte os igennem alle tingene i løbet af processen! Han er let tilgængelig, og vi har været meget trygge og kan varmt anbefale ham :)
Zhino
Zhino
2023-12-12
Jakob har været en exceptionel advokat under hele processen med mit lejlighedskøb. Han tog sig tid til at forklare juridiske aspekter på en tilgængelig måde og var hurtig til at svare på mails og besvare opkald. Hele processen var gennemsigtig og forståelig. Jakobs professionelle tilgang skabte en følelse af tillid, hvilket gjorde oplevelsen behagelig. Jeg er dybt taknemmelig for hans indsats, og jeg kan med fuld overbevisning anbefale ham til alle, der søger en dygtig og engageret advokat. Han har virkelig gjort en positiv forskel i mit lejlighedskøb.
Jacob Scherffenberg-Møller
Jacob Scherffenberg-Møller
2023-11-27
Jakob fra ValbyAdvokaterne har hjulpet mig både ved mit lejlighedskøb for mange år siden og nu igen ved huskøb. Hans rådgivning og hjælp har været god og skabt en masse tryghed begge gange
Khanya Vokwana
Khanya Vokwana
2023-11-20
What a great experience. His patience, knowledge about the market was very much appreciated as a non-Dane buying for the first time. Highly recommended.
Oliver Ryborg
Oliver Ryborg
2023-11-13
Jeg har kun oplevet hurtig og professionel juridisk vejledning samt fleksibilitet. Jeg er tilfreds.
Martina R
Martina R
2023-11-09
Jakob er venlig og kompetent, og god til at holde én orienteret om processens gang. Som førstegangsboligkøber følte jeg at jeg var i gode hænder.
Anne Kathrine Kjær
Anne Kathrine Kjær
2023-11-03
Jakob er god, grundig og enormt tålmodig med at forklare og afklare. Jeg vil klart bruge ham igen.
Nicolaj Ottar Hansen
Nicolaj Ottar Hansen
2023-11-02
Yderst professionel og super hjælpsom support. Jakob var god til at bruge tid på at forklare div. Ting man skal vide i forbindelse med huskøb. Klart 5 stjerner herfra.

Se vores priser.

Komplet rådgivning

ValbyAdvokaterne ApS
7.500 kr. inkl. moms. Såfremt handlen annulleres efter, at jeg har sendt min godkendelsesskrivelse (mine forbehold i handlen) til mægler, bank m.fl., vil der blive opkrævet et salær på kr. 4.000 inkl. moms.
  • Gennemgang af købsaftalen
  • Gennemgang af alle dokumenter
  • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse (forbehold i handlen)
  • Dialog med ejendomsmægleren
  • Dialog med købers og sælgers bank
  • Udarbejdelse og anmeldelse af skøde til tinglysning
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Berigtigelse af bolighandel

ValbyAdvokaterne ApS
3.500 kr. inkl. moms.
  • Udarbejdelse og anmeldelse af skøde til tinglysning
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
  • Dialog med købers og sælgers bank

Personlig rådgivning tilpasset jeres behov

Boligkøb er for langt de fleste en meget stor beslutning, derfor er det naturligt at både køber og sælger står tilbage med mange spørgsmål. Familien, økonomi og følelser er en naturlig del af bekymringerne, derfor er det vigtigt at du har en professionel og uvildig rådgiver der kan sikre dig inden du underskriver en købsaftale.

Hos ValbyAdvokaterne ApS har vi stået for mange bolighandler i hele Danmark og vi står klar til at hjælpe dig trygt gennem dit boligkøb, uanset om du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus.

Jakob Kragh Karlsen - Rådgivning bolig salg og køb - Boligadvokat danmark - ValbyAdvokaterne

Ofte stillede spørgsmål:

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Du skal bruge en boligadvokat til at sørge for, at du har det juridiske på plads, når du skal købe eller sælge din bolig i Danmark. En boligadvokat er en uafhængig og uvildig juridisk rådgiver, der er særligt specialiseret i handel med fast ejendom.

 

En boligadvokat sørger for kontrol af, at handlen foregår på lovlig vis, så du undgår ekstra omkostninger og ubehagelige overraskelser ved køb og salg af bolig. En ejendomshandel er ofte en kompleks størrelse, hvor der kan være mange forhold og faldgruber.

 

En boligadvokat er ligeledes din sikkerhed for, at du ikke kommer til at indgå en aftale, der er uretfærdig og til anden parts fordel. 

 

Når du har haft en boligadvokat på sagen og købsaftalen er udarbejdet og underskrevet, og dit skøde er tinglyst, kan du føle dig sikker på, at den juridiske dokumentation er i orden ved køb og salg af bolig. 

 

Hvis sagerne bliver ekstra besværlige, og der opstår en tvist, kan boligadvokaten også føre din sag ved retten.

Hvad laver en boligadvokat?

Hvad laver en boligadvokat?

En boligadvokats primære arbejdsopgave er at gennemgå forskellige købsaftaler. Særligt dem, der ønsker at købe en bolig, burde benytte en boligadvokat.

 

I forbindelse med køb af bolig i Danmark skal man nemlig altid underskrive en købsaftale. Denne aftale gennemgår advokaten, og dette sikrer, at alt er i orden. 

 

En boligadvokat gennemgår derudover alle de dokumenter og forhold, der ligger til grund for handlen: købsaftale, tilstandsrapport, energimærkning, ejerskifteforsikring, en ejerforenings vedtægter, servitutter og meget mere.

Hvad koster en boligadvokat?

Hvad koster en boligadvokat?

Prisen for en boligadvokat kan variere meget, alt efter hvordan den advokat, du vælger, arbejder. Nogle advokater kører med faste priser, andre med timepriser. De faste priser ligger ofte mellem kr. 3.500-14.000 inkl. moms.

 

Hos ValbyAdvokaterne ApS kan du få hjælp fra kr. 3.500 inkl. moms pr. handel. 

Advokatforbehold - hvad er det?

Advokatforbehold – hvad er det?

Advokatforbeholdet er meget væsentligt, når du underskriver en købsaftale ved boligkøb. Når du står og skal købe en bolig, vil du ofte mærke et pres fra ejendomsmægleren for at skrive under på købsaftalen.

 

Er du under tidspres og endnu ikke har haft en boligadvokat til at gennemgå aftalen og ejendommens øvrige dokumenter, anbefaler vi hos ValbyAdvokaterne ApS altid, at du får indsat et advokatforbehold i din købsaftale. Dette sikrer dig og sørger for at du ikke er bundet op på købsaftalen, hvis din advokat finder nogle ubehagelige overraskelser. Som køber sikrer man sig dermed en ekstra mulighed for grundigt at gennemgå handlen med sin boligadvokat, inden aftalen endeligt indgås.

Hvordan forløber en ejendomshandel hos ValbyAdvokaterne ApS?

Hvordan forløber en ejendomshandel hos ValbyAdvokaterne ApS?

Så snart sagens papirer modtages fra ejendomsmægleren, afstemmes fristen for advokatforbeholdet med ejendomsmægleren, og jeg begynder gennemgangen af handlen. Vi gennemgå mine bemærkninger til handlen i god tid inden fristens udløb, således at du som køber har tid til at overveje om hvilken betydning mine bemærkninger skal have. Efter gennemgangen sender jeg en godkendelsesskrivelse til ejendomsmægleren, hvor handlen godkendes på dine vegne med eventuelle rettelser til købsaftalen og/eller forbehold, fx vedr. bankens endelige godkendelse. Når alle forbehold er afklaret og opfyldt, meddeler jeg endelig handel, og handlen er herefter bindende, både for dig og sælger. Selve papirgangen med skøde og tinglysning kan herefter begynde.

 

 

ValbyAdvokaterne ApS.

Vi yder højt specialiseret juridisk rådgivning til private klienter inden for køb og salg af fast ejendom, herunder ejerlejligheder, helårshuse, sommerhuse, projektkøb, byggegrunde og entreprisekontrakter.

Jakob Kragh Karlsen - Rådgivning bolig salg og køb - Boligadvokat danmark - ValbyAdvokaterne