Køb af helårsbolig.

Tryg handel med ValbyAdvokaterne.

Står du og skal købe et hus, er det en god idé at søge rådgivning hos en uvildig boligadvokat. Ejendomsmægler er nemlig sælgers mand, og med en boligadvokat ved din side er du sikret som huskøber.

Står du og overvejer at købe en helårsbolig? Så læs med her. Her kan du nemlig læse, hvorfor det er vigtigt at alliere sig med en boligadvokat i forbindelse med et huskøb.

Vi svarer indenfor 1 time alle hverdage.

Køb af helårsbolig

Derfor bør du søge uvildig rådgivning hos en boligadvokat.

Huskøb er for de fleste en stor beslutning. De fleste foretager kun et huskøb få gange i sit liv, og der står ofte rigtigt mange penge på spil for dig som køber. 

Skødet er i dag den mindste del af et boligkøb, det vigtigste er derimod den grundige rådgivning fra en boligadvokat forud for dit boligkøb. Alligevel er der flere købere der er af den opfattelse at de blot skal have hjælp til at skrive skødet. 

Hos ValbyAdvokaterne har vi mange års erfaring med at rådgive huskøbere og vi ved hvad du som køber skal være opmærksomhed i forbindelse med huskøb. Med hjælp fra ValbyAdvokaterne har du overblik, formidling i øjenhøjde og du kan være sikker på at din beslutning er truffet på det rette grundlag. Desuden er vi som boligadvokater altid meget opmærksomme på ændringer i boligmarkedet og hos ValbyAdvokaterne kan vi helt sikkert hjælpe dig med at få det bedste ud af dit boligkøb. 

Dette hjælper vi dig med:

Ved at samarbejde med ValbyAdvokaterne, kan du være sikker på, at:

 • Vi gennemgår alle husets dokumenter samt købsaftalen, og vi rådgiver dig om indholdet heraf.
 • Vi har kontakten til ejendomsmægler og varetager vilkår- og eventuelle prisforhandlinger.
 • Vi har kontakt til de involverede banker i sagen.
 • Vi udarbejder refusionsopgørelse, udarbejder skøde og sørger for tinglysning mv.

Se vores priser.

Ingen handel - Ingen regning.

Komplet rådgivning

ValbyAdvokaterne ApS
7.500 kr. inkl. moms.
 • Gennemgang af købsaftalen
 • Gennemgang af alle dokumenter
 • Udarbejdelse af forbehold i handlen
 • Dialog med ejendomsmægleren
 • Dialog med købers og sælgers bank

Berigtigelse af bolighandel

ValbyAdvokaterne ApS
3.500 kr. inkl. moms.
 • Udarbejdelse og anmeldelse af skøde til tinglysning
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
 • Dialog med købers og sælgers bank

Din personlige boligadvokat.

Står du og skal købe eller sælge din bolig, er det en meget god ide at have en boligadvokat med på sidelinjen. ValbyAdvokaterne ApS kan rådgive dig igennem hele forløbet og sikrer dig fuld juridisk tryghed. 

Boligkøb er for langt de fleste en meget stor beslutning, derfor er det naturligt at både køber og sælger står tilbage med mange spørgsmål. Familien, økonomi og følelser er en naturlig del af bekymringerne, derfor er det vigtigt at du har en professionel og uvildig rådgiver der kan sikre dig inden du underskriver en købsaftale.

Hos ValbyAdvokaterne ApS har vi stået for mange bolighandler i hele Danmark og vi står klar til at hjælpe dig trygt gennem dit boligkøb, uanset om du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus.

Boligkøb? Sådan kan ValbyAdvokaterne hjælpe dig.

Når du vælger at tilknytte en boligadvokat, får du en uvildig rådgiver hvis opgave er at varetage dine interesser og skabe den bedst mulige handel for dig. Til forskel fra ejendomsmægleren, er boligadvokaten din mand og ikke sælgers. 

Hos ValbyAdvokaterne ApS har vi mange års erfaring som boligadvokater og vi står klar til at rådgive dig før, under og efter dit boligkøb. Vi yder en professionel service og sætter en ære i at du føler dig tryg i hele processen. 

Vi hjælper dig med følgende:

– Gennemgang af købsaftalen

– Gennemgang af relevante dokumenter

– Udarbejdelse af forbehold i handlen

– Evt. ejerskifteforsikring

– Dialog med ejendomsmægler

– Dialog med køber og sælgers bank

Boligsalg? Sådan kan ValbyAdvokaterne hjælpe dig.

Et boligsalg varetages typisk af en ejendomsmægler, men flere og flere forsøger sig i dag med at sælge deres bolig på egen hånd og på den måde sparer mæglersalæret. 

Ønsker du at sælge din bolig, uden at benytte en mægler kan du med fordel lade ValbyAdvokaterne ApS hjælpe dig. Fra lovmæssige side stilles der en række forskellige krav til de dokumenter, der skal være til rådighed for køber. Disse dokumenter hjælper vi dig med at indhente og gennemgår dem sammen med dig. Udover dette sørger vi for, at købsaftalen udarbejdes efter alle forskrifterne.

Lad ValbyAdvokaterne hjælpe dig.

Vælger du ValbyAdvokaterne ApS får du en sparringspartner, der kender boligmarkedet og følger dette tæt. Vi rådgiver dig på baggrund af mange års erfaring indenfor bolighandel.

Ønsker du at høre mere, om køb af bolig eller salg af egen bolig? Så kontakt os for en uforpligtende samtale på jk@valbyadvokaterne.dk eller tlf. 31 33 94 90.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Du skal bruge en boligadvokat til at sørge for, at du har det juridiske på plads, når du skal købe eller sælge din bolig i Danmark. En boligadvokat er en uafhængig og uvildig juridisk rådgiver, der er særligt specialiseret i handel med fast ejendom.

 

En boligadvokat sørger for kontrol af, at handlen foregår på lovlig vis, så du undgår ekstra omkostninger og ubehagelige overraskelser ved køb og salg af bolig. En ejendomshandel er ofte en kompleks størrelse, hvor der kan være mange forhold og faldgruber.

 

En boligadvokat er ligeledes din sikkerhed for, at du ikke kommer til at indgå en aftale, der er uretfærdig og til anden parts fordel. 

 

Når du har haft en boligadvokat på sagen og købsaftalen er udarbejdet og underskrevet, og dit skøde er tinglyst, kan du føle dig sikker på, at den juridiske dokumentation er i orden ved køb og salg af bolig. 

 

Hvis sagerne bliver ekstra besværlige, og der opstår en tvist, kan boligadvokaten også føre din sag ved retten.

Hvad laver en boligadvokat?

Hvad laver en boligadvokat?

En boligadvokats primære arbejdsopgave er at gennemgå forskellige købsaftaler. Særligt dem, der ønsker at købe en bolig, burde benytte en boligadvokat.

 

I forbindelse med køb af bolig i Danmark skal man nemlig altid underskrive en købsaftale. Denne aftale gennemgår advokaten, og dette sikrer, at alt er i orden. 

 

En boligadvokat gennemgår derudover alle de dokumenter og forhold, der ligger til grund for handlen: købsaftale, tilstandsrapport, energimærkning, ejerskifteforsikring, en ejerforenings vedtægter, servitutter og meget mere.

Hvad koster en boligadvokat?

Hvad koster en boligadvokat?

Prisen for en boligadvokat kan variere meget, alt efter hvordan den advokat, du vælger, arbejder. Nogle advokater kører med faste priser, andre med timepriser. De faste priser ligger ofte mellem kr. 3.500-14.000 inkl. moms.

 

Hos ValbyAdvokaterne ApS kan du få hjælp fra kr. 3.500 inkl. moms pr. handel. 

Advokatforbehold - hvad er det?

Advokatforbehold - hvad er det?

Advokatforbeholdet er meget væsentligt, når du underskriver en købsaftale ved boligkøb. Når du står og skal købe en bolig, vil du ofte mærke et pres fra ejendomsmægleren for at skrive under på købsaftalen.

 

Er du under tidspres og endnu ikke har haft en boligadvokat til at gennemgå aftalen og ejendommens øvrige dokumenter, anbefaler vi hos ValbyAdvokaterne ApS altid, at du får indsat et advokatforbehold i din købsaftale. Dette sikrer dig og sørger for at du ikke er bundet op på købsaftalen, hvis din advokat finder nogle ubehagelige overraskelser. Som køber sikrer man sig dermed en ekstra mulighed for grundigt at gennemgå handlen med sin boligadvokat, inden aftalen endeligt indgås.

Hvordan forløber en ejendomshandel hos ValbyAdvokaterne ApS?

Hvordan forløber en ejendomshandel hos ValbyAdvokaterne ApS?

Så snart sagens papirer modtages fra ejendomsmægleren, afstemmes fristen for advokatforbeholdet med ejendomsmægleren, og jeg begynder gennemgangen af handlen. Vi gennemgå mine bemærkninger til handlen i god tid inden fristens udløb, således at du som køber har tid til at overveje om hvilken betydning mine bemærkninger skal have. Efter gennemgangen sender jeg en godkendelsesskrivelse til ejendomsmægleren, hvor handlen godkendes på dine vegne med eventuelle rettelser til købsaftalen og/eller forbehold, fx vedr. bankens endelige godkendelse. Når alle forbehold er afklaret og opfyldt, meddeler jeg endelig handel, og handlen er herefter bindende, både for dig og sælger. Selve papirgangen med skøde og tinglysning kan herefter begynde.

 

 

Det siger kunderne.
Nicoline Ravn Grønbech
Nicoline Ravn Grønbech
2023-05-23
Vi har fået virkelig god service og en meget kompetent, dybdegående og venlig boligadvokat ! Vi er virkelig tilfredse og vil helt klart altid anbefale ValbyAdvokaterne til alle vi kender 🙂
Sigurd Hilborg
Sigurd Hilborg
2023-05-22
Jakob er enormt servicemindet, tilgængelig og omhyggelig. Han har stået til rådighed i hele fasen af mit lejlighedskøb og taget sig god tid til at forklare samtlige aspekter. Jeg kan varmt anbefale Jakob!
TheNavlis
TheNavlis
2023-05-17
Det var et utroligt godt forløb, og Jakob gjorde sit til at det gik som smurt. De er gode til at informere og meget imødekommende når man er ny på boligkøber markedet. Vi kan klart anbefale Valby Advokaterne
Frederik Kryger
Frederik Kryger
2023-05-11
Kompetent rådgivning og hurtig kommunikation af Jakob
Hakim “Hakg” G
Hakim “Hakg” G
2023-04-30
God, professionel og vender hurtigt retur mhp henvendelser. Har været tilfreds med forløbet.
Rob Wiegmans
Rob Wiegmans
2023-04-28
Meget tilfreds. Kompetent og vender hurtigt retur på kontakt.
Jifeng Lin
Jifeng Lin
2023-04-19
Good lawyer providing valuable advice, worth for recommendation.
jesper jørgensen
jesper jørgensen
2023-03-28
Jakob har været en super god hjælp igennem hele handlen, og været tilgænglig nærmest 24/7. klar anbefaling her fra.
Download den nu

5 gode råd til boligkøber

Advokat

Jakob Kragh Karlsen

ValbyAdvokaterne ApS.

Vi yder højt specialiseret juridisk rådgivning til private klienter inden for køb og salg af fast ejendom, herunder ejerlejligheder, helårshuse, sommerhuse, projektkøb, byggegrunde og entreprisekontrakter.

Jakob Kragh Karlsen - Rådgivning bolig salg og køb - Boligadvokat danmark - ValbyAdvokaterne