Projektkøb.

Tryg handel med ValbyAdvokaterne.

Når du køber et projektsalg, køber du en bolig der endnu ikke er bygget færdig og derfor har du ikke mulighed for at se det færdige resultat eller lejligheden/ejendommen før du underskriver købsaftalen. Dette skyldes at byggeriet ofte er i sit tidlige stadie, eller slet ikke er igangsat endnu. Når du som køber overtager nøglerne til projektet er det meget vigtigt at du er grundig når du gennemgår lejligheden for fejl og mangler, da der ved projektkøb gælder nogle helt særlige regler. Et andet scenarie er, at byggeriet ikke står færdigt til tiden og du derfor ikke kan flytte ind til det aftalte tidspunkt. Fælles for begge disse tilfælde er, at det er meget vigtigt at have en boligadvokat på sin side, da disse fejl og forsinkelser kan ende med at koste dig som køber enormt dyrt.

Vi svarer indenfor 1 time alle hverdage.

Projektkøb - boligadvokat

ValbyAdvokaterne er på din side

Når du skal underskrive en købsaftale, skal du ALTID sørge for at få indsat et advokatforbehold. Vælger du ValbyAdvokaterne som rådgiver til dit projektkøb er vi ved din side fra start til slut. Vi sørger for at alle dokumenter bliver gennemgået og godkendt, vi sikrer dig at alle aftalte tider bliver overholdt, samt at sælger tegner alle de nødvendige forsikringer.

Dette hjælper vi dig med:

Ved at samarbejde med ValbyAdvokaterne, kan du være sikker på, at:

 • Vi gennemgår alle dokumenter samt købsaftalen, og vi rådgiver dig om indholdet heraf.
 • Vi har kontakten til ejendomsmægler og varetager vilkår- og eventuelle prisforhandlinger.
 • Vi har kontakt til de involverede banker i sagen.
 • Vi udarbejder refusionsopgørelse, udarbejder skøde og sørger for tinglysning mv.

Se vores priser.

Ingen handel - Ingen regning.

Komplet rådgivning

ValbyAdvokaterne ApS
7.500 kr. inkl. moms.
 • Gennemgang af købsaftalen
 • Gennemgang af alle dokumenter
 • Udarbejdelse af forbehold i handlen
 • Dialog med ejendomsmægleren
 • Dialog med købers og sælgers bank

Berigtigelse af bolighandel

ValbyAdvokaterne ApS
3.500 kr. inkl. moms.
 • Udarbejdelse og anmeldelse af skøde til tinglysning
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
 • Dialog med købers og sælgers bank

Din personlige boligadvokat.

Står du og skal købe eller sælge din bolig, er det en meget god ide at have en boligadvokat med på sidelinjen. ValbyAdvokaterne ApS kan rådgive dig igennem hele forløbet og sikrer dig fuld juridisk tryghed. 

Boligkøb er for langt de fleste en meget stor beslutning, derfor er det naturligt at både køber og sælger står tilbage med mange spørgsmål. Familien, økonomi og følelser er en naturlig del af bekymringerne, derfor er det vigtigt at du har en professionel og uvildig rådgiver der kan sikre dig inden du underskriver en købsaftale.

Hos ValbyAdvokaterne ApS har vi stået for mange bolighandler i hele Danmark og vi står klar til at hjælpe dig trygt gennem dit boligkøb, uanset om du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus.

Boligkøb? Sådan kan ValbyAdvokaterne hjælpe dig.

Når du vælger at tilknytte en boligadvokat, får du en uvildig rådgiver hvis opgave er at varetage dine interesser og skabe den bedst mulige handel for dig. Til forskel fra ejendomsmægleren, er boligadvokaten din mand og ikke sælgers. 

Hos ValbyAdvokaterne ApS har vi mange års erfaring som boligadvokater og vi står klar til at rådgive dig før, under og efter dit boligkøb. Vi yder en professionel service og sætter en ære i at du føler dig tryg i hele processen. 

Vi hjælper dig med følgende:

– Gennemgang af købsaftalen

– Gennemgang af relevante dokumenter

– Udarbejdelse af forbehold i handlen

– Evt. ejerskifteforsikring

– Dialog med ejendomsmægler

– Dialog med køber og sælgers bank

Boligsalg? Sådan kan ValbyAdvokaterne hjælpe dig.

Et boligsalg varetages typisk af en ejendomsmægler, men flere og flere forsøger sig i dag med at sælge deres bolig på egen hånd og på den måde sparer mæglersalæret. 

Ønsker du at sælge din bolig, uden at benytte en mægler kan du med fordel lade ValbyAdvokaterne ApS hjælpe dig. Fra lovmæssige side stilles der en række forskellige krav til de dokumenter, der skal være til rådighed for køber. Disse dokumenter hjælper vi dig med at indhente og gennemgår dem sammen med dig. Udover dette sørger vi for, at købsaftalen udarbejdes efter alle forskrifterne.

Lad ValbyAdvokaterne hjælpe dig.

Vælger du ValbyAdvokaterne ApS får du en sparringspartner, der kender boligmarkedet og følger dette tæt. Vi rådgiver dig på baggrund af mange års erfaring indenfor bolighandel.

Ønsker du at høre mere, om køb af bolig eller salg af egen bolig? Så kontakt os for en uforpligtende samtale på jk@valbyadvokaterne.dk eller tlf. 31 33 94 90.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Du skal bruge en boligadvokat til at sørge for, at du har det juridiske på plads, når du skal købe eller sælge din bolig i Danmark. En boligadvokat er en uafhængig og uvildig juridisk rådgiver, der er særligt specialiseret i handel med fast ejendom.

 

En boligadvokat sørger for kontrol af, at handlen foregår på lovlig vis, så du undgår ekstra omkostninger og ubehagelige overraskelser ved køb og salg af bolig. En ejendomshandel er ofte en kompleks størrelse, hvor der kan være mange forhold og faldgruber.

 

En boligadvokat er ligeledes din sikkerhed for, at du ikke kommer til at indgå en aftale, der er uretfærdig og til anden parts fordel. 

 

Når du har haft en boligadvokat på sagen og købsaftalen er udarbejdet og underskrevet, og dit skøde er tinglyst, kan du føle dig sikker på, at den juridiske dokumentation er i orden ved køb og salg af bolig. 

 

Hvis sagerne bliver ekstra besværlige, og der opstår en tvist, kan boligadvokaten også føre din sag ved retten.

Hvad laver en boligadvokat?

En boligadvokats primære arbejdsopgave er at gennemgå forskellige købsaftaler. Særligt dem, der ønsker at købe en bolig, burde benytte en boligadvokat.

 

I forbindelse med køb af bolig i Danmark skal man nemlig altid underskrive en købsaftale. Denne aftale gennemgår advokaten, og dette sikrer, at alt er i orden. 

 

En boligadvokat gennemgår derudover alle de dokumenter og forhold, der ligger til grund for handlen: købsaftale, tilstandsrapport, energimærkning, ejerskifteforsikring, en ejerforenings vedtægter, servitutter og meget mere.

Hvad koster en boligadvokat?

Prisen for en boligadvokat kan variere meget, alt efter hvordan den advokat, du vælger, arbejder. Nogle advokater kører med faste priser, andre med timepriser. De faste priser ligger ofte mellem kr. 3.500-14.000 inkl. moms.

 

Hos ValbyAdvokaterne ApS kan du få hjælp fra kr. 3.500 inkl. moms pr. handel. 

Advokatforbehold - hvad er det?

Advokatforbeholdet er meget væsentligt, når du underskriver en købsaftale ved boligkøb. Når du står og skal købe en bolig, vil du ofte mærke et pres fra ejendomsmægleren for at skrive under på købsaftalen.

 

Er du under tidspres og endnu ikke har haft en boligadvokat til at gennemgå aftalen og ejendommens øvrige dokumenter, anbefaler vi hos ValbyAdvokaterne ApS altid, at du får indsat et advokatforbehold i din købsaftale. Dette sikrer dig og sørger for at du ikke er bundet op på købsaftalen, hvis din advokat finder nogle ubehagelige overraskelser. Som køber sikrer man sig dermed en ekstra mulighed for grundigt at gennemgå handlen med sin boligadvokat, inden aftalen endeligt indgås.

Hvordan forløber en ejendomshandel hos ValbyAdvokaterne ApS?

Så snart sagens papirer modtages fra ejendomsmægleren, afstemmes fristen for advokatforbeholdet med ejendomsmægleren, og jeg begynder gennemgangen af handlen. Vi gennemgå mine bemærkninger til handlen i god tid inden fristens udløb, således at du som køber har tid til at overveje om hvilken betydning mine bemærkninger skal have. Efter gennemgangen sender jeg en godkendelsesskrivelse til ejendomsmægleren, hvor handlen godkendes på dine vegne med eventuelle rettelser til købsaftalen og/eller forbehold, fx vedr. bankens endelige godkendelse. Når alle forbehold er afklaret og opfyldt, meddeler jeg endelig handel, og handlen er herefter bindende, både for dig og sælger. Selve papirgangen med skøde og tinglysning kan herefter begynde.

 

 

Det siger kunderne.
Julie Grønbek
Julie Grønbek
2023-01-26
Kyndig, hurtig, pålidelig og tilgængelig. Kan klart anbefales
Matt Nielsen
Matt Nielsen
2023-01-25
Jakob has been incredibly helpful at every stage of the apartment-buying process. His advice has been invaluable and he has also been extremely quick to contact us when we’ve asked and he’s been incredibly friendly and easy to work with. Thanks Jakob.
Charlotte Storm Pedersen
Charlotte Storm Pedersen
2023-01-23
Det er nu anden gang, vi bruger Jakob i forbindelse med køb af bolig, super service og han har styr på det. De varmeste anbefalinger herfra.
GP Koirala
GP Koirala
2023-01-19
Jakob is really honest, and he always let me know what to anticipate. Jakob kept me updated throughout the entire process of buying the house, explaining each step, the possibilities, and the hazards. He is incredibly knowledgable and reliable, and he always responds quickly. Phone calls were promptly responded. For practically any legal situation involving real estate, I'd heartily suggest Jakob.
Luis González Martos
Luis González Martos
2023-01-17
We got a very effective service from ValbyAdvokaterne, who provided quickly support when needed.
Kristine Hansen
Kristine Hansen
2023-01-16
Vi har været yderst tilfredse med Jakobs rådgivning i forbindelse med vores huskøb. Jakobs rådgivning hviler på en stor erfaring og en meget pragmatisk tilgang.
carlos torres
carlos torres
2023-01-12
Jakob is very professional. He helped us through the entire process. The deal closed quickly and without any problem. My wife and I highly recommend him.
Henriette Ini Bing
Henriette Ini Bing
2023-01-05
Hurtig og kompetent Advokat, kan anbefales.
Download den nu

5 gode råd til boligkøber

Advokat

Jakob Kragh Karlsen

ValbyAdvokaterne ApS.

Vi yder højt specialiseret juridisk rådgivning til private klienter inden for køb og salg af fast ejendom, herunder ejerlejligheder, helårshuse, sommerhuse, projektkøb, byggegrunde og entreprisekontrakter.

Jakob Kragh Karlsen - Rådgivning bolig salg og køb - Boligadvokat danmark - ValbyAdvokaterne